Dagen da fellesferien dro…

Opp og hoppe mandag morgen. Gni sukketten ut av øya. I klærne og pusse tenna. På med den sedvanlige arbeids-tskjorta, og ut døra. Kaldt, snur og inn igjen. På med ei hettejakke. Ut igjen. Hva skjedde? Grått og duskregn…

I bilen og avsted til jobb. Ankommer jobb, og må plutselig lete for å finne ledig parkeringsplass. Hva skjedde? I forrige uke kunne man børne 8 tall på den parkeringsplassen, uten å komme i skade for å treffe en bil… 

Les også: “Du rykker stadig lenger bak i køen”

Inn på jobb, og lete etter arbeidsklærne…

Les mer her: 10 tegn på at man trenger ferie…

Hva skjedde? Mennesker… Masse mennesker… Riktig det; det er slutt på ferien! Snakk om brå oppvåkning på en mandag morgen, etter å ha gått i sitt eget tempo på jobb de siste ukene i mangel på mennesker!

Så var det været da… Fra tropevarme, til “vanlig sommertemperatur” og duskregn. En stakkar holder jo på å dø av kuldesjokk, og angrer dypt og inderlig at man la igjen ull-undertøyet hjemme. Måtte en tur i vareheisen for å finne igjen arbeidsjakka, som man faktisk måtte børste støv av da den har ligget ubrukt siden tidlig i vår… Men man klarer vel å avklimatiseres tilbake til normalen etterhvert. Gi meg ei uke eller 2 med sånn temperatur, så er vi tilbake i tskjorta uten problemer!

Men man får se det positive i tropevarmen som har vært; vi har spart enorme summer (spesielt med dagens priser) på bensin til gressklipperen, og har ikke måttet kjøpe ny ladning med ull-undertøy midt-sommers grunnet slitasje!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg