Hårsår gravid, ta deg ei pille og slapp av litt!!!

Jeg følger en artig blogger her inne ved navn Kim-André Lie. Han og hans samboer venter barn i januar, og han blogger om en manns synspunkt på graviditetstiden med en god posjon humor og selvironi…

Jeg kjenner jeg blir litt forbannet da jeg i dag leser i hans blogginnlegg “Beklager at du er hårsår” at han får kritikk for måten han fremstiller graviditetstiden, og at han gjør narr av graviditeten til han og hans kjære og alle andre som er gravide…!

Når begynte vi å bli så hårsåre, at vi ikke tåler at folk ser på hverdagslige ting med et litt annet øye enn oss selv? Når sluttet vi å tåle at folk bruker humor i alvorlige situasjoner? Når sluttet vi å le av ting? Når begynte vi med at ting skal være så fucking A4, politisk, “picture perfect” korrekt, i frykt av at noen skal føle seg truffet? Hva skjer med verden??? Skal vi ha en verden i fremtiden der alt skal være grav-alvorlig, og ingen skal kunne le???

Hvis det er tilfelle så håper jeg virkelig ikke det stemmer det enkelte påstår, at vi blir gjenfødt i en ny kropp etter vår død. Det er en verden jeg ikke ønsker å leve i! Jeg vil ha store mengder humor, latter, selvironi og galgenhumor i mitt liv , og det akter jeg å fortsette med til min død!

Hvis noen her inne ikke liker det som blir skrevet, eller måten ting blir fremstilt, så la være å lese/følge det som blir skrevet da! Det er jo helt frivillig hva hver enkelt vil lese, og det er fritt frem for alle å skrive det de mener eller fremstille ting på den måten de vil…!

Så til deg, frøken hårsår gravid; hvis du er så nærtagende og ikke takler litt humor i hverdagen, hvordan har du tenkt å oppdra din unge? Sy puter under armene på barnet, og gi det en utdannelse i å bli Naver? For jammen kommer det barnet til å få det tøft, hvis det ikke skal lære om alt dette rundt humor i hverdagen…!

Og til deg Kim-André Lie; la de være hårsåre…! Fortsett å blogge som du gjør, det gir i hvertfall meg en god latter i hverdagen!

Dagens utblåsning…!

 

4 kommentarer

Siste innlegg