Drag Finals 2018

Gardermoen er stedet der det skjer i helgen! Årets siste løp i dragrace arrangeres denne helgen på Gardermoen Raceways, og her skal kjempes om de siste poengene i Norsk Mesterskap og European Drag Race Series.

Helgen er allerede godt i gang med kvalifiseringsrunder i alle klasser. Med 180 påmeldte til å kjøre i hele 12 klasser i bil, 9 klasser i sykkel, og snøscooter ligger alt til rette for at det blir en helg med masse fantastisk kjøring og gøy. Dette er jo som tidligere nevnt den mest ultimate motorsporten vi har i verden. Og som vanlig så er det en sport hvor alt kan skje! Janne Klungeland var uheldig tidlig på dagen, og ødela hjulboltene på sin bil i klassen Super Pro ET. Men de får reparert bilen, og hun ventes tilbake på banen.

Vi har også fått en Europarekord i dag!!! Og det i klassen Snøscooter…! Det er 2 som stiller i denne klassen i helga, far og sønn, Erik og Henrik Angell Coldevin. Den gamle europarekord var på 8.75, her på Gardermoen kjørte far Erik inn til 8.756 og sønnen tok rekorden med 8.632…! Dette er moro!

Jeg skrev jo et innlegg i går, som du kan lese HER. Kanskje disse bildene forklarer litt mer?

For mer info om arrangementet og resultater ta en titt på hjemmesida til Norsk Dragracing Gardermoen http://ndrg.no

 

Følg meg gjerne på:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

2 kommentarer

Siste innlegg