Motor og moro!

Jeg lovte dere tidligere at jeg skulle oppdatere dere litt på hva jeg har gjort i det siste, siden jeg har vært litt sporadisk her inne den siste tiden. Jeg er jo en racer på å kødde til PCer, noe du kan lese mer om HER, så derav årsaken…

Men jeg har igrunn rukket over mye siden sist! Det begynte med en visitt innom Akevitt-festivalen, som du kan lese mer om HER.

Rakk også en svipp-tur innom høst-festen til Hawgs MC Toten. Masse kjennsfolk, som det alltid er koselig å se igjen!!! God musikk, og god stemning. Ser frem til neste gang!

En tur på Gardermoen Raceway har man også rukket… Det var duket for dugnad for Norsk Dragracing Gardermoen, og da gjør man jo sitt beste for å stille opp og hjelpe til.

Nå ble visitten der ganske kort, da jeg oppdaget at jeg plutselig hadde lite luft i et dekk på bilen. Da var det bare å komme seg hjem, og få lagt om til vinterhjul…

Men fikk da med meg litt drifting (som holdt på mens vi jobbet), og det er alltid gøy!

video:Drifting på Gardermoen Raceway.

Når vinterhjula var på bilen så gikk turen videre til 50-årslaget til en god venninne, som for anledningen ble feiret hos Trash Mc Gjøvik. Her var kjente og ukjente, og mc-folk fra fjærn og nær som det alltid er koselig å se igjen! Fantastisk gøy!!!

Det var i veldig korte trekk det jeg ikke har fått oppdatert her. Nå er “beauty-bag’n” pakket atter en gang, og jeg er klar for nye eventyr! Hvor hopper haren denne gang???

Følg meg gjerne på:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

3 kommentarer

Siste innlegg