Oslo Motorshow 2018

Da er Oslo Motorshow 2018 overstått. Publikum har reist, og de fleste utstillere har pakket sammen og dratt. Det har vært en slitsom helg, men så utrolig morsom! Med 185 utstillere låg alt til rette for en helg i ånden til alle “Petrol-heads”! På grunn av at jeg ble uten nett, så kommer dette innlegget dessverre litt forsinket. Overbelastet Wifi heter det…

Beste race-sykkel 2018.

Du kan lese mer om dag 1 HER.

Beste veteransykkel 2018.

Masse folk! Og masse skuelystne, og nysgjerrige! Vi hadde bra besøk på stand’n til Norsk Dragracing Gardermoen. Spørsmål ble besvart etter beste evne, og flyers delt ut over en lav sko. Jeg føler at vi fikk reklamert godt for oss selv, og at vi alle som var der og jobbet gjorde en kjempeinnsats for å spre ordet. Håper masse folk kommer og ser dragracing på Gardermoen til sommeren! Dette er det råeste av det råe innen motorsport!!! 😉 Jeg kommer til å legge ut datoer og mer info her etterhvert…! 😉

Over 21000 besøkende på lørdag, så rimelig hektisk! Men så mye hyggelige folk da…! Og så mye kjente og kjære fra fjern og nær som man ser alt for sjelden…! Både fra mc-miljøet og bilsport-miljøet…! Det er nesten så jeg må tørke tårer her jeg skriver…! Det har vært SÅ koselig å treffe dere alle igjen!!! Og ikke minst så har det vært veldig koselig å stifte nye bekjentskaper, dette også fra både fjern og nær! Gleder meg til neste gang!!!

Dette har absolutt vært en helg fylt av masse inntrykk. Det er så mye spennende som rører seg i motor-verdenen… Man blir bare gående å sikle, med et ønske om å bli Lotto-millionær, som du kan lese mer om HER.

Jeg skrev tidligere at jeg ikke ville legge ut så mye bilder, da jeg mente dere burde ta turen selv og se det live. Men nå er helgen tross alt over, så her skal dere få i hvertfall noen bruddstykker av hva dere har gått glipp av…! Følg meg på facebook for mere bilder!

Men en bil MÅ bare trekkes frem her…!!! “Ghost of 7″…! Denne bilen ble bygget av John Lien fra Åmli, og skulle stå klar til Oslo Motorshow 2018. De har vært et team på 7 som har jobbet natt og dag med dette prosjektet, og bilen ble ferdig kl. 01.30 natt til torsdag…  Dette vidunderet av en bil (som er noe av det flotteste, mest strøkne, jeg har sett!) stakk av med “Beste custom” og “Peoples Choice” på messa! Det er bare å bøye seg i hatten…!!!

Med over 40000 besøkende i løpet av helga, og en skritt-teller som matchet det tallet, kan man trygt si at man er fornøyd! Nå er det bare å legge seg på lading en stund, helt til neste event! Stay tuned!

Følg meg gjerne på:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg