Juleaften, nyttårsaften og bursdag!

I dag har vært en HELT strålende dag!!! Endelig kan jeg krysse av en ting på “bucket-lista”!!! Og det en ting jeg har ventet på i flere år…! I dag har vært juleaften, nyttårsaften og bursdag på en og samme dag!!!

Som mange vet så kommer det tyske heavy metall-bandet Rammstein til Norge, og skal ha konsert på Ullevaal Stadion 18.08.2019. Det er ikke akkurat noe som skjer så ofte… I dag klokka 10.00 ble billettene lagt ut for salg! Takket være at bestisen satt på saken med både telefon og internett, mens jeg var på jobb, så er nå billettene i boks!!! Jeg setter SÅÅÅÅ pris på at hu kunne ta på seg oppgaven i dag, og jammen skal vi ha det gøy på konsert sammen!!! + at jeg tror det vanker en ekstra fin julegave i år… 😀

Selv om jeg var på jobb, så fikk jeg fulgt med sporadisk på nett, mens jeg bet negler og ventet på tilbakemelding fra hu hvordan det hadde gått. Spenningen steg en smule da jeg fant ut at ståplassene var utsolgt etter et kvarter… Men rett etterpå kom “glad”-meldingen! Jeg kan ikke få sagt nok hvor happy jeg er i dag…!!! 😀

Jeg har digget Rammstein siden jeg såg de første gang på dvd’n “Live aus Berlin” i 1999/2000, men har desverre ikke hatt muligheten til å se de live de få gangene de har vært i Norge tidligere. Jeg kunne virkelig ikke fått en bedre julegave i år!!!

 

Bucket-list:

  • se Rammstein live! 

 

 

For de uinnvidde, så er dette det wikipedia.no sier om bandet:

Rammstein

Rammstein er et tysk industriell metal/alternativ metalband grunnlagt 1994 i Berlin. Bandet tilhører sjangeren Neue Deutsche Härte (ny tysk hardhet). Bandet har solgt over 16 millioner fonogrammer (plater, cd-er etc.)

Historie

Gitaristen Richard Z. Kruspe, bassisten Oliver Riedel og perkusjonisten Christoph «Doom» Schneider delte en visjon om å lage en ny type industriell musikk blandet med gitarer og keyboard. De tre musikerne dannet en gruppe og i denne ble senere opptatt vokalisten Till Lindemann, rytmegitaristen og sangeren Paul Landers og keyboard-musikeren Christian «Flake» Lorenz.

Samtlige av bandets medlemmer ble født i det tidligere DDR.

Navnet

Paul Landers, Christoph Schneider og Flake Lorenz var opphavsmenn til gruppens navn. Navnet er avledet av Ramsteinulykken som skjedde 28. august 1988 på den amerikanske flybasen Ramstein Air Base. Bandet kalte seg kort tid etter grunnleggelsen for Rammstein-Flugschau (Rammstein Flyoppvisning). Skrivemåten med to m-er som er en mer enn i flyplassens navn, var resultatet av en feilskrift. Siden har bandet prøvd å endre navn, men uten å lykkes.

 

 

Følg meg gjerne på:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

4 kommentarer
    1. Lurer på om jeg er misunnelig? Nei, jeg unner deg konserten, ergo ikke misunnelig. Men fytti for en heldignøff du er!
      “Ich brauche nur Benziiiiiiin” – gauler i vei her.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg