Konserter og pirater…

Licensed from: volfdrag pixabay.com

I dag var jeg en av de heldige som får muligheten til å reise på Rammstein sin konsert 18.08.19. Dette takket være en heeeelt fantastisk bestis som gjorde jobben, mens jeg jobbet…! Du kan lese mer om det HER.

Men nå så har det hele en liten bi-smak… For ja; JEG gleder meg UTROLIG MYE til den konserten!!! Men nå kommer det frem at flere og flere av mine venner har sittet i opp i mot en og en halv time i telefonkø, bare for å få beskjeden om at konserten er utsolgt.

At det kom til å bli pågang på denne konserten trenger man ikke å være rakett-forsker for å skjønne på forhånd! Gutta er sjelden i Norge, de har solgt i følge wikipedia 16 millioner fonogrammer (plater, cd-er etc.). Og de kommer med 60 semitrailere med lyd, lys og pyro, og 200 arbeidere… Tidenes konsert, ja absolutt DET blir det! Verdens beste live-band…!

Men så kommer det som er så leit. Billettene ble revet vekk i dag! Folk som er ihuga fans, og ville ha en billett til seg og sin kjære til tidenes happening, fordi de elsker og forguder musikken sitter tomhendte tilbake… De som ikke sitter tomhendte tilbake er de som allerede SAMME DAG selger sine billetter på svartebørsen! Til blodpris!!! Fordi de som er ekte fans er desperate… Noen mennesker gir virkelig totalt faen (unnskyld språket!) i andre, og ser bare profitt!!!

Men alle disse ihuga fansene har ikke råd til å betale det dobbelte for en billett som er dyr i utgangspunktet…! Så hvem sitter igjen som taperene her??? Jo det unge småbarns-paret som aldri har råd til å gå å spise på resturant, eller gå på kino, men ville at DETTE skulle være DERES date og happening! Som de ikke har kunnet gjøre de siste 3 årene…!

SKAM DERE PIRATER!!!

Og til alle dere som ikke fikk billett i dag; IKKE GI DE JÆVLA IDIOTENE PENGER! Det er opprettet venteliste hos ticketmaster “I TILFELLE” det blir lagt ut flere billetter… Ser dere tegninga? Ha litt is i magen, er ikke sikkert det er så utsolgt som de skal ha det til…! 😉

Dagens utblåsning…!!!

 

Følg meg gjerne på:

FACEBOOK

INSTAGRAM

#konsert #juleaften #nyttårsaften #bursdag #gave #ullevaal #stadion #ullevaalstadion #rammstein #telefon #internett #nervøs #spennende #happy #billetter #høst #billettsalg #bucketlist #billett #jobb #arbeid #melding #foto #bilde #selfie #antirosa #bikerpus #heavy #metall #heavymetall #rock #pirat #tapere #pirater #billetthaier

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg