#MeToo=Meg og!

Praten satt løst i kaffepausen på jobb i dag. Av en eller annen grunn kom vi inn på #MeToo-greia som var stor for noen år siden…

Det har absolutt vært hendelser ved den saken som burde vært politianmeldt! Og “kampanjen” gjorde det enklere for folk som hadde opplevd seksuell trakassering å stå frem! En kjempebra “bevegelse” som ble rullet i gang der altså…!!!

MEN!!! Så har du bi-effekten av dette…

Plutselig så hadde ALLE opplevd trakassering, og man hørte om hendelser som gikk under #MeToo omtrent daglig…

Etterhvert så skled det over i at man hadde blitt trakassert hvis en kollega hadde kommet opp på siden, og lagt armen rundt en i kameratslig stil. Og gud forby hvis en hadde snudd seg litt raskt, vært uheldig i prosessen og kommet borti et bryst med albuen…

RAMASKRIK!

#METOO!!!

All respekt til alle dere som turte, og som fremdeles tør, å stå frem under denne bevegelsen! Til alle dere som “red på bølgen” for å få oppmerksomhet; skam dere…! 

Skal vi ha en verden der vi ikke skal kunne ha menneskelig kontakt? Hvor vi kan gi hverandre en klem, danse sammen eller tulle med hverandre (innenfor rimelighetens grenser) uten at det skrikes “trakassering”?

Det er snart slik at man ikke kan ta på andre mennesker uten at det er galt. Skal vi slutte å hilse på hverandre ved håndtrykk? Gjøre som menneskene i Japan; bukke for å hilse? Ikke minst ville sex-livet bli spennende… Man kunne KUN hatt telefon-sex!

Hvis det er slik verden skal være, så blir det mange kjedelige julebord fremover… Hehehe…

Og siden vi først er inne på julebord, så har jeg noen tips for å unngå #MeToo-skandaler i bedriften:

 • Alkoholfritt julebord.
 • Påbud om bukse som antrekk, mann eller kvinne.
 • Ingen musikk, da dette kunne friste til dansing.
 • Hvis dansing allikevel forekommer; påbud om armlengdes avstand.
 • Julebordet avsluttes rett etter maten.

Vet i hvertfall en ting hvis dette hadde vært rammene rundt våres julebord; Det hadde ikke blitt noe julebord! Da hadde ingen giddet å dra…!

Med det ønsker jeg dere alle en riktig god helg! 

Og ta forhånds-regler så ingen tar på deg… 😉

Følg meg gjerne på:

FACEBOOK

INSTAGRAM

  1. Høres ut som julebord etter muslimske regler.
   Hadde noen klådd på meg nå, ville jeg tenkt at jeg var heldig, eller at vedkommende var full som ei alke. Haha!

  2. Jeg tror jo at #metoo var viktig, men etter en stund kom ting definitivt opp som ikke hørte hjemme under temaet. Jeg har levd igjennom noen 10 år, og sett hvordan ting har forandret seg på fester med kolleger. Det skjedde ting før, som man anså som ok den gangen, som aldri i verden hadde blitt godtatt nå.
   Helt innafor med de partyreglene, hihi!

  3. Vera Lynn: Ja, ting har definitivt endret seg de siste tiår… Synes det er litt skremmende, mest for at dette blir blåst opp av folk som er ute etter oppmerksomhet! Da mener jeg at mennesker har mye feil/problemer andre steder, som gir seg utfall sånn… Et rop om hjelp?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg