Forbereder meg på nytt mannfolk-besøk!

Licensed from: harutmovsisyan pixabay.com

Denne gangen er det visst en som heter Oskar som skal stikke innom… Han lander visst på vestlandet i løpet av lørdagen, og skal ha rukket over mesteparten av Norge i løpet av mandag.

Det blir tydeligvis et kort og heftig besøk denne gangen også, akkurat som når Knud stakk innom sist.  Og vi som akkurat har fått igjen pusten etter hans tur innom…! Du kan lese mer om Knud sitt besøk HER.

Så da er det bare å sikre løse gjenstander igjen, og gå til hamstring av telys, vann osv… Men da vet jeg jo hva jeg skal bruke disse pengene til, som du kan lese mer om HER. Hehe…

FACEBOOK

INSTAGRAM

#storm #orkan #kuling #knud #oskar #vær #vind #høst #mannfolk #besøk #antirosa #bikerpus

Nytt tilskudd til samlinga…

Alle som kjenner meg bittelitt vet jeg samler på slike nøkkel-ting som du ser på bildet under her. Samlinga begynner å bli stor, men på Oslo Motorshow i helga ramlet det inn et par jeg ikke hadde fra før. En stor takk til Summit, som vi delte stand med! Sjekk ut hjemmesiden deres HER.

Continue reading “Nytt tilskudd til samlinga…”

Oslo Motorshow 2018

Da er Oslo Motorshow 2018 overstått. Publikum har reist, og de fleste utstillere har pakket sammen og dratt. Det har vært en slitsom helg, men så utrolig morsom! Med 185 utstillere låg alt til rette for en helg i ånden til alle “Petrol-heads”! På grunn av at jeg ble uten nett, så kommer dette innlegget dessverre litt forsinket. Overbelastet Wifi heter det… Continue reading “Oslo Motorshow 2018”

Første dag av Oslo Motorshow 2018.

Dag 1 av Oslo Motorshow 2018 er over. Godt besøkt av nysgjerrige og skuelystne. Ikke så rart! Her er så mye fint og se på, og oppleve! Her er alt fra smått til stort av motoriserte leketøy og nyttekjøretøyer. Oppvisninger i fleng, og aktiviteter for de minste. Demonstrasjoner av verktøy og polering. Og polering innvendig for de som måtte føle tørsten melde seg… Continue reading “Første dag av Oslo Motorshow 2018.”

Oslo Motorshow 2018 er i gang!

Oslo Motorshow 2018 er godt i gang på Norges Varemesse i Lillestrøm. Her er noe for enhver motorinteressert tulling…! Kan det starte og brumme, så finner du det her i helgen…! Her er utstillinger, oppvisninger, og live show.

Vi i Norsk Dragracing Gardermoen har stand i hall D. Er du nysgjerrig på dragracing, eller bare vil stoppe på for en hyggelig prat, så er du hjertelig velkommen innom oss i NDRG!

Continue reading “Oslo Motorshow 2018 er i gang!”

I går skjedde det!

Det var onsdag kveld! Vikinglotto-trekning med jackpot i 1. premie…!

Jeg har lenge ventet, og håpet at det skulle bli min tur! Det hadde gjort så mye i livet mitt! Jeg kunne bli gjeldsfri, og kanskje kjøpe meg et hus…!

I går så fikk jeg endelig tilbakemelding fra Norsk Tipping. En hyggelig sms som fortalte meg at jeg hadde vunnet 60 kr…

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

#norsktipping #vikinglotto #lotto #jackpot #gevinst #tilbakemelding #antirosa #bikerpus

Hvordan overleve kurs før kl 11 på morgenen…

I dag fikk jeg til min store glede en hyggelig påminnelse på email om at jeg skulle på kurs kl. 08.00. Dette hadde jo jeg selvfølgelig glemt, men det er flott at emailen på jobb minner meg på slike ting… Det skulle jo i utgangspunktet vært forbudt å ha kurs før klokka 12 på dagen, men må man så må man…!

Så trøtt i trynet, med sukketten fortsatt i øynene, ruslet man seg da ned på dette berømmelige kurset.

Til min store glede da jeg ankom kurs-stedet fikk jeg se at kurset skulle være i 2,5 time, med påfølgende test. 2,5 time?!? FØR KLOKKA 12?!? Dette er jo dømt til å gå galt…!!! 

Så derfor har jeg nå satt opp et par punkter til hvordan man skal overleve kurs på morgenen:

 

  • Kaffe! Mengder med kaffe…!

  • Sett deg strategisk i lokalet, slik at panneluggen skjuler at du lukker øynene!

  • Sett deg også så langt vekk fra kursholder at han ikke ser at du sjekker facebook på mobilen!

  • Begynn å gjespe overdrevent mye! Det fører alltid til at kursholder spør om vi skal ta en liten pause…!

  • Legg inn 2 “do-pauser”! Da får man sjekket instagram og avisen også…!

  • Mere kaffe!!!

Nå skal det også legges til at kurset ble bestått, med 100% rett på testen…! (Kunne det i grunn fra før…!)

FACEBOOK

INSTAGRAM

#kurs #jobb #arbeid #morgen #trøtt #kaffe #pause #antirosa #bikerpus #kursholder #avis #facebook #instagram #kurslokale #dobesøk

Gjøvik HK konkurs???

Man ble møtt med dette i Oppland Arbeiderblad i går.

https://www.oa.no/sport/handball/gjovik-hk/oa-erfarer-spillerne-i-gjovik-hk-loses-fra-sine-kontrakter/s/5-35-735695

Så kan man spørre seg; såg man dette komme??? Har ikke støtte til idretten alltid vært et tema på Gjøvik…? Være seg håndball, amerikansk fotball eller ishockey…!? Det har alltid vært et tema!!! Så hvorfor går det så galt, da…? Eller er det rett og slett snakk om et dårlig styre (og stell (tidligere!!!)) som gjør det slik??? De ild-sjelene som lever og ånder for klubben sin, gjør virkelig det!!! De lever og ånder…! Akkurat som at jeg er oppvokst på Skreia, og med Skreia IL…!  De lever, ånder, og gjør en uvurderlig innsats!!! Og likedann er det i Gjøvik!!! Så hvorfor går det så galt…??? Her er frivillighets-timene mange, og allikevel havner vi her…? Hva er da feil?! Kanskje vi må gå i oss selv, stikke fingeren litt i jorda, og finne noen som kan finne økonomi (og styre den!)…???

Facebook

Instagram

#gjøvik #gjøvikhk #frivillighet #dugnad #idrett #håndball #håndballklubb #skreia #skreiail #økonomi #konkurs #antirosa #bikerpus