Speedy Santa!

Denne ukens «Er det mulig???»-innlegg… Og siden det er jul, må vi holde oss innen aktuelle tema for høytiden! 😉 

Har julenissen blitt kriminell???

Man kunne lese på nrk.no i går at julenissen har fått for vane å ha litt for tung gass-pedal. Det viser seg at han har blitt tatt for å kjøre for fort med bil hele 8 ganger bare i Finland juleaften… Nå er jo mitt første spørsmål hvorfor nissen kjører bil…? Hva skjedde med reinsdyrene? Har det skjedd en ulykke dyrene som mørklegges av julenissen? Her kan konspirasjons-tankene og teoriene være mange…`!

Det viser seg også at dette ikke er et engangstilfelle. Det skjedde hele 8 ganger i år, men det samme skjedde også i Finland i fjor! Og hver gang med forskjellig bil… Er nissen egentlig en vaneforbryter? En yrkes-kriminell? Som bare knabber seg en bil ved behov? Og hvor mange andre land har nissen begått lovbrudd i?

Innbyggerne i Finland har jo lenge påstått at nissen bor der, mens alle andre mener at han bor på Nordpolen. Og da kan dette bli en juridisk utfordring… Hvilke lover skal nissen dømmes etter, og i hvilket land? Ser for meg en uløselig tvist, som vil vare langt ut i påsken…!

Kanskje det er derfor det heter at «julen varer helt til påske»…?

Men vi kan jo trøste oss med at lovens lange arm i Finland akter å sende en bekymrings-melding til fjellet der det påstås at nissen bor. Regner med at denne bekymrings-meldingen da kommer til rett adresse, siden nissen er en gjenganger og kjent for politiet fra før!

Du kan lese nrk sin reportasjen i sin helhet HER.

 

Følg meg gjerne på:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

Hvis du ønsker å lese flere “Er det mulig???”-innlegg, finner du disse under mine kategorier på bloggen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg